Loading

Vine Court - Liverpool University

Project description

Following the expansion of Liverpool University, a new wing called Vine Court was created and with it a dedicated post room that students could access to collect their mail and small parcels 24x7 securely.

DAD were asked to design, supply and install the solution. The first challenge was how to provide enough mailboxes for all of the students in such a small space. We overcame this issue by manufacturing a bank of multiple different sized letterboxes to cater for clusters, single and double rooms.

With space against us, we also created an island in the middle of the room so that students could access their mail from either side.

All-in-all the project was a huge success and ran to schedule in time for the new students arriving at the beginning of term. 

Project details

Project type : Student Accommodation
Year : 2013
Location : Liverpool
Product : Standard series
Model : 2030-1
Multiple freestanding letterboxes | Liverpool University | Vine CourtMultiple freestanding letterboxes | Liverpool University | Vine CourtMultiple freestanding letterboxes | Liverpool University | Vine CourtMultiple freestanding letterboxes | Liverpool University | Vine CourtMultiple freestanding postboxes | Liverpool University | Vine CourtMultiple freestanding postboxes | Liverpool University | Vine CourtMultiple freestanding postboxes | Liverpool University | Vine CourtStudent accommodations|  postboxes | Liverpool University | Vine CourtStudent accommodations | mailboxes | Liverpool University | Vine CourtStudent accomodation installation
[email protected]