Loading

Titanic Quarter

Space saving recessed mailbox solution

Project description

Lobby space and design is often an issue with architects and residents alike. DAD provided a solution that not only saved space but also turned the mail delivery problem into a design led solution. With the mailboxes discreetly recessed into a bespoke timber structure, the post is now secure and a part of the overall aesthetics of the lobby.

Project details

Project type : Urban-Waterfront Regeneration
Year : 2014
Location : Belfast
Product : Standard series
Model : 2010-1
Belfast | Titanic Quarter | Recessed mailboxes in bespoke wood furnitureBelfast | Titanic Quarter | Recessed mailboxes in bespoke wood furniture | 02Belfast | Titanic Quarter | Recessed mailboxes in bespoke wood furniture | 03Belfast | Titanic Quarter | Recessed mailboxes in bespoke wood furniture | 04Belfast | Titanic Quarter | Recessed mailboxes in bespoke wood furniture | 05Belfast | Titanic Quarter | Recessed mailboxes in bespoke wood furniture | 06
info@dadgroup.co.uk