Loading

Reading University

A bespoke front retrieval rear delivery solution

Project description

The idea behind this project was to create an environment that students could meet, mingle and socialise by the on-site deli. It would also be a space where they could collect their mail. However, in this instance we created a rear delivery and front retrieval solution, as the post was delivered internally, sorted on site and posted into each person’s individual mailbox. The access was external and 24 hours for the students to retrieve their mail, thus negating the need for a dedicated post room, saving the University space and money.

Project details

Project type : Student Accommodation
Year : 2013
Location : Reading
Product : Side panel series slopping
Model : 2035-1
Reading university | Postroom | 01Reading university | Postroom | 02Reading university | Postroom | 03Reading university | Postroom | 04Reading university | Postroom | 05Reading university | Postroom | 06Reading university | Postroom | 07