Loading

Student Castle - Leman Street

A simply stunning student accommodation with bespoke timber surrounds

Project description

DAD worked closely with the Architect and Contractor to provide a bespoke post room for this student accommodation in Central London. With over 600 mailboxes required, space and accessibility were the main priorities which between us we overcame with back to back islands, as well as wall mounted solutions. Now the students not only have a secure location for their personal mail but also a smart place to congregate and socialise with their fellow peers.

Project details

Project type : Dedicated Post Room
Year : 2014
Location : Leman Street, London
Product : Standard series
Model : 2030-1
Student Castle - Leman Street London - Sutend accommodationStudent Castle | Leman Street London | Student accommodationStudent Castle | Leman Street London | Student accommodationLeman Street London | Student mailboxesMultiple mailboxes with bespoke timber surround for student accommodationMultiple letterboxes with bespoke timber surround for student accommodationMultiple postboxes with bespoke timber surround for student accommodationMultiple freestanding postboxes with bespoke timber surround for student accommodationMultiple freestanding mailboxes with bespoke timber surround for student accommodationMultiple freestanding postboxes with bespoke timber surround for student accommodationMultiple freestanding letterboxes with bespoke timber surround for student accommodationMultiple free standing letter boxes with bespoke timber surround for student accommodationMultiple free standing letter boxes with bespoke timber surround for student accommodation
info@dadgroup.co.uk